Föreläsningar

"Män är bäst"

Ni får 45 minuters underhållande föreläsning om livsval.  Vad är det som får oss att fatta de stora besluten? Det jobbet vill jag ha! Det partiet rösta jag på!  Nu ska vi introducera företaget på börsen. Den personen vill jag anställa! Den mannen vill jag leva med!


Ibland kan traditioner göra oss till sämre entreprenörer, anställda och företagsledare . Det kan minska våra möjligheter att öka vinsten både i företaget och i våra relationer. 
Det oväntade valet gör att vi har möjlighet att nå större kontaktytor, och både söka och tillsätta tjänster som vi inte skulle ha gjort annars. Ni får en hel del att skratta åt och att fundera över, både yrkesmässigt och privat!

Magdalena har föreläst på Växjö kommun, Östersunds kommun. Strängnäs kommun,Norrköpings kommun, Sundsvalls kommun, Luleå kommun, Lunds universitet, Högskolan i Halmstad,Handelsbanken Capital, Sandvik, Markets,Handelsbankens skadeförsäkringar,Advokatsamfundet, Trygg Hansa, Scabia, Hewlett Packard, ASIS, Casino Cosmopol.Är du nyfiken? Gå in på kontakt och ta kontakt:)