TV & FILM

Fröken Frimans krig

Karaktär: Doktor Nellie

Ett kostymdrama med kvinnans rättigheter i fokus. En serie av Pernilla Oljelund där Sissela Kyle gör Fröken Friman. Maria Kulle, Sofia Ledarp, Frida Hallgren, Pia Johansson och Magdalena In de Betou intrigerar, diskuterar och för kampen för kvinnans rätt vidare. Regi: Harald Hamrell. Kan ses på Svt jul 16-17


Morden i Sandhamn

Karaktär: Anna

En dramaserie baserad på Viveca Steens romaner om Sandhamn. Just nu spelas 6:e säsongen in. Förstås med Alexandra Rapaport och Johan Cedergren. Den här gången också med Magdalena In de Betou, Johan Hedenberg och Kajsa Hammarlund. Regi: Mattias Ohlsson


  

KROCKEN

Karaktär: Maggan

En dramakomedi som Lena Koppel sätter sin stämpel på; två par möts på en kursgård på östgötaslätten. De ska få hjälp med sina inte helt fungerande relationer. De är olika, väldigt olika och det finns ett skäl att just de är inbjudna till kursgården.  Claes malmberg (Leffe) och Magdalena In de Betou ( Maggan)  gör paret som gillar stora välhängda stekar,  lyxiga bilar och stora köpcentra med bra parkeringsmöjligheter.  Jill Ung gör kursgårdens enväldiga härskare.I nöd eller lust

Karaktär: Bella

 Långfilm som hade premiär i mars 2015. Magdalena (Bella) och Peter Magnusson (Micke) döljer sin katastrofala relation på systerdottern Louise  ( Ellen Bergström) och Daniels ( Adam Pålsson ) sagobröllop. Bella vill inte blotta sin förestående skilsmässa för präktiga systern ( Katarina Everlöf) och förtryckta svågern ( Johan Ulveson). Förstås blir inget som planerat. En film fylld med galna upptåg och mycket skratt, hela gänget bakom "Tomten är far till alla barnen" står bakom.

Regi: Kjell Sundvall, Producent: Börja Hansson,  Bolag: Bright Pictures


Gustafsson tre trappor

Karaktär: Veronica

Beskrivning: Gustafsson tre trappor är en svensk komediserie som hade premiär 25:e september 2011 på TV4, den sågs av 1.5 miljoner tittare. Serien handlar om tre karaktärer i tre olika generationer spelade av Robert Gustafsson. Magdalena spelar Roberts fru Veronica. Handlingen kretsar kring en bostadsrättsförening i Sverige. 

 

Vi hade i alla fall tur med vädret 2


Karaktär: Maria
Beskrivning:
Nästan 30 år har gått och Gösta och Gun är nu pensionerade. Gösta och Gun ska den här sommaren åka till sonens bröllop. Gösta har precis köpt en husbil som blir perfekt att åka i, men Gun är tveksam och vill egentligen ta flyget. Till slut går hon dock med på att ta bilen och Gösta lovar att inte stressa upp sig, utan att resan ska bli lugn och sansad. Men ska han verkligen lyckas med det...? Långfilm från 2008

Kossan Doris


Karaktär: Maria
Beskrivning:
Nästan 30 år har gått och Gösta och Gun är nu pensionerade. Gösta och Gun ska den här sommaren åka till sonens bröllop. Gösta har precis köpt en husbil som blir perfekt att åka i, men Gun är tveksam och vill egentligen ta flyget. Till slut går hon dock med på att ta bilen och Gösta lovar att inte stressa upp sig, utan att resan ska bli lugn och sansad. Men ska han verkligen lyckas med det...? Långfilm från 2008


 

Time out

Time out är ett tv-program som sänds i TV 4 och produceras av Jarowskij. Programledare är Martin Timell. Vid sin sida har han två lag, lag Väst och Öst. Fasta medlemmar i lag Väst är Henrik Hjelt och Per Andersson. I lag Öst är Annika Andersson och Babben Larsson fasta medlemmar.

Varje vecka gästas programmet av två kända profiler, som har någon form av sportanknytning.

 

Göta Kanal


Karaktär: Bondstina
Filmen hade världspremiär på Royalbiografen i Motala 11 december 2006, inför 300 inbjudna gäster. Den reguljära biopremiären skedde över hela Sverige 25 december 2006.

Manus är skrivet av Bengt Palmers. Producent är Göran Lindström och Anders Birkeland. Flera stora svenska skådespelare dyker upp i små roller i filmen, bland annat Peter Haber som en välklädd grävmaskinist, Allan Svensson och Kjell Bergqvist som slusstekniker. Långfilm från 2006
Räkna med Skägg

karaktär: Rutan

Ett barnprogram som sändes 2008 med Jonas Leksell och In de Betou. "Rutan" kan bara räkna till ett men kommer på fiffiga sätt att dölja det på.

Kött på benen

Karaktär: Magdalena

Ett program som tar reda på hur kroppen fungerar. Johan Pettersson blir undervisad, lurad och tillrättavisad av Magdalena. Vi får lära oss en hel del om skelett, muskler och magar fungerar.

 

Lite som du

Karaktär: Kicki

Populär svensk dramakomedi som sändes i Svt 2005-2006. Seriens huvudkaraktärer Kicki Kjellsson (Magdalena In de Betou) och Niklas Sundin ( Bengt Nilsson) arbetar i en vitvarubutik. Kicki är 37 år och har beslutat sig för att gå ifrån sin man Olle ( Per Morberg). Kicki har en 14-årig dotter som hon försöker ta hand om . Hon är kaotisk och känsloutlevande. Hennes motsats är Niklas, som är en prudentlig man som planerar sitt bröllop med sin fästmö Pernilla ( Sanna Krepper). Bröllopet ställs in och Niklas lär sig leva med en kaotisk Kicki.  Karaktärere: Morgan Alling, Magnus Härenstam och Fredrik Thurfjäll.

 

 

Cleo

Karaktär: Kajsa

Svensk dramakomedi som visades på Svt  2002-2003. Serien handlar om ett kontor som levererar nätverkslösningar. Huvudkaraktären Cleo ( Suzanne Reuter) har en son som flyttar hemifrån och hennes centrala familj blir kontorets personal. Cleos bästis Kajsa ( Magdalena In de Betou)söker kärleken och hittar efter långt och enträget sökande den hos Åke Lindén ( Johan Rehborg). Chefen för företaget Clas Lindvall ( Loa Falkman) söker styra upp och misslyckas. Serien blev prisbelönt i Monte Carlo 2004.

 

Bolibompa programledare

Bolibompa är namnet på inramningen för barnprogrammen i Sveriges Television. Sedan 1990 har barnprogrammen haft särskild programpresentation. Bland de barnprogram som visats inom Bolibompa finns Pingu, Babar och Björnes magasin.

 

Abrakadabra

karaktär: Doris

Ett hundratal  barnprogram som sändes i Svt under 1990-talet och 2000-talet. Huvudkaraktären är en vildsint kossa som heter Doris och hennes vän grävlingen Gösta. Som Gösta : Dan Johansson

 

Expedition kekkaloukta

Karaktär: Solveig

En serie i 24 delar från 2006. Ävetyraren Solveig ger sig ut för att bestiga berg. Hon möter en känd och tuff bergsbestigare och vid deras möte startar tävlingen; att bestiga berget först.

 

Tusenbröder

Karaktär: Katta

Dramaserie om unga grabbar som blir kriminella.

 

CrazyLove

Karaktär: Elisabeth

Sketchserie i tio delar med Johan Paulsen, Karin Gidfors och Magdalena In de Betou

 

Världens minsta lillasyster

Karaktär: Sandra

En serie Ingrid 5 år som får en lillasyster som är för tidigt född. Ingrid och hennes kompis i dataspelet "Lithea" försöker ställa världen till rätta. Dom rättar till personalbristen i förskolan, ser till att pensionärer får åka på bussresor och att kuvöser används till bebisar och inte till att värma stadsministern bullar. I rollerna: Jacob Eriksson. Magdalena In de Betou.

 

Mark och hans grannar

karaktär: Grannar

 

Mark och hans Vänner

karaktär: Vänner

 

Viktor

Karaktär: Anna